Fashion » Stiri Fashion » Smiley ii cere sfaturi vestimentare iubitei sale, Laura Cosoi

Smiley ii cere sfaturi vestimentare iubitei sale, Laura Cosoi

Smiley ii cere sfaturi vestimentare iubitei sale, Laura Cosoi

Smiley a devenit recent imaginea unui brand vestimentar foarte cunoscut, dar recunoaste ca in privinta hainelor ii cere sfaturi iubitei sale, Laura Cosoi.

Cand trebuie sa apara la un eveniment monden sau intr-o emisiune televizata, Smiley o intreaba pe Laura ce haine i se potrivesc mai bine, pentru ca ea se pricepe mai bine la tendinte.

Artistul, devenit ambasadador Lee Cooper in Romania, spune ca inainte obisnuia sa cheltuiasca o gramada de bani pe haine, pe care apoi le facea cadou. Acum, interpretul hitului 'Dreamgirl' spune ca este mai chibzuit si isi cumpara doar ce ii trebuie cu adevarat.

'Ii cer parerea Laurei cu privire la hainele cu care ma imbrac, atunci cand trebuie sa fiu prezentabil. Uneori intru in panica ca nu gasesc cu ce sa ma imbrac, iar atunci este disperare mare in casa. Si Laura obisnuieste sa ma intrebe daca imi place sau nu ce poarta, insa eu nu sunt un priceput intr-ale modei. Eu ma imbrac dupa cum imi place si nu dupa cum dicteaza trendurile', a declarat Smiley pentru emisiunea D-Paparazzi, conform adpm.ro.