Fashion » Stiri Fashion » Metallica x Vans: modele noi (poze)

Metallica x Vans: modele noi (poze)

Metallica x Vans: modele noi (poze)

Continuând colaborarea de succes, Vans si iconicul grup rock Metallica au lansat o colectie de patru tenisi personalizati. Fiecare dintre membrii formatiei, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett si Robert Trujillo, a avut libertatea de a alege un model consacrat Vans si de a-l transforma după propriul gust si preferinte.

Fiecărui model îi este dedicat un videoclip ce evidentiază pasiunile comune care îi leagă pe Kirk, James, Robert si Lars de personalitătile Vans. Prima editie îi are în centru pe “Trujilo Trio”, rezultatul întâlnirii lui Robert cu legenda culturii skate, Tony Trujillo si sotia sa. Acestia se descătusează într-un amalgam sonor puternic cu mult bass si percutie.

Vezi si noul model Vans Pitchard

Vans X Metallica – tenisii personalizati:

James Hetfield: Inspirându-se de la ghetele sale negre, James a adăugat tenisilor Vans Sk8-Hi Deconstruct capse hex-bolt, iar pentru a-i “metaliza”, i-a asortat cu un craniu si oase, elemente desenate chiar de el.

Lars Ulrich:  Alegând unul din clasicii tenisi Vans, Lars a updatat modelul Era Laceless cu un print preluat de pe modelul de tip diamond plate al tobei sale mici. Pe călcâiul interior al modelului a adăugat un desen cu un personaj creat de Dirty Donny, unul dintre artistii preferati ai trupei

Citeste si: Skate shops in Bucuresti - ce shop-uri mai exista?

Kirk Hammett: Inspirat de natură si surfing, Kirk a ales ca modelul pliabil Slip-On să fie realizat din cânepă. Călcâiul interior este pus în evidentă de pana pentru chitară inspirată chiar de către instrumentul care l-a consacrat, chitara Ouija, design-ul fiind realizat de artistul Dirty Donny.

Citeste si: Cele mai cool magazine online de haine

Robert Trujillo: Robert a purtat încă de mic tenisi Vans, de pe vremea când se număra printre skaterii din Venice Beach, California. Pentru modelul său, a preluat un desen specific calendarului Aztec, conceput de sotia sa, Chloe, ce este gravat într-una din chitările sale bass si a asezat-o pe latura albastră a modelului Vans Escuela.

În luna martie, Vans si Metallica vor lansa colectia dedicată albumului Kill ‘Em All, ce contine două dintre cele mai îndrăgite modele Vans din toate timpurile, Classic Slip-On si Sk8-Hi, fiecare purtând un desen ce marchează cei 30 de ani de la lansarea albumului de debut Metallica.

Vans&Music

Vans a sustinut de-a lungul timpului artisti si trupe creative si originale foarte diverse, precum Bands of Horses, Public Enemy sau Turbonegro, organizând show-uri memorabile în toată lumea, în cadrul seriei de petreceri House of Vans. Acestea reflectă cultura urbană a Brooklyn-ului si au adunat peste jumătate de milion de fani în fiecare vară, în cadrul Vans Warped Tour, cel mai longeviv turneu muzical din America. Colaborările în materie de încăltăminte si îmbrăcăminte cu Pearl Jam, Iron Maiden, Iggy Pop, Descendents, KISS, Social Distortion, No Doubt, Slayer si Metallica sunt printre multele proiecte de succes ce completează stilul de viată „Off The Wall” al iubitorilor de muzică de pretutindeni.