Fashion » Stiri Fashion » Madalina Ghenea, noua imagine Love Republic (poze)

Madalina Ghenea, noua imagine Love Republic (poze)

Madalina Ghenea, noua imagine Love Republic (poze)

Actrita si fotomodelul Madalina Ghenea a pozat pentru colectia primavara-vara a brandului rusesc Love Republic.

Love Republic, brand din grupul rusesc Melon Fashion Group, a ales sa lucreze cu Madalina Ghenea pentru promovarea colectiei primavara-vara 2013. "Suntem incantati de aceasta colaborare, Madalina arata incredibil si intruchipeaza exact filosofia Love Republic" - a declarat Anastasia Arestova, Manager - Love Republic.

Madalina Ghenea a pozat in tinute spectaculoase transpunandu-se perfect in femeia Love Republic care este interesanta, fermecatoare, sexy si care nu imita pe nimeni. Incantata de rezultat, Madalina a declarat: "Love Republic m-a captivat instant; un brand primitor si relaxant care este foarte aproape de mine, spiritual vorbind!"

Brandul Love Republic este prezent in Rusia cu 101 magazine, 15 magazine deschise in regim de franciza plus 8 magazine in Ucraina.

Despre Madalina Ghenea:

Actrita si fotomodel, s-a nascut la 8 august 1987,in Slatina. Cariera sa in domeniul modei a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea: Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud,Frantasau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite.

Este imaginea companiei de telefonie mobila TRE-Italiasi a brandului de haine DEHA.

In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta lapopularulconcursBallando con lestele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

Debuteaza in cinematografie in 2011, ca si actrita in comedia italianaI Soliti Idioti, iar in 2012 accepta si provocarea unui rol dramatic in filmul Razza Bastarda.

In toamna acestui an va aparea alaturi de Jude Law si in productia Dom Hemingway in regia lui Richard Shepard.